Toebehoren

Behalve ketels levert CAL Trading ook alle toebehoren voor in- en rondom het ketelhuis. Waterbehandelingsproducten, branders, schoorstenen, economizers, leidingwerk, autoclaven etc.

Bij Cal Trading verkopen wij branders van Weishaupt. Deze degelijke Duitse branders zijn beschikbaar als gas, olie en combibranders. De branders zijn zo efficiënt, zuinig en geluidsarm mogelijk ontworpen.

Bij Cal Trading kijken we samen met u naar de mogelijkheden om uw processen te optimaliseren. Er zijn tal van energiebesparende aanpassingen waarmee we uw proces duurzamer kunnen maken en energie kosten kunnen besparen.

Leidingwerk gemaakt door onze eigen gecertificeerde lassers met gecertificeerd materiaal. Veelal prefab voorbereid in onze fabriek en kundig geïnstalleerd op locatie.

Cal Trading is trotse distributeur van het complete TLV stoom appendages aanbod. Wij leveren o.a. condenspotten, stoomfilters, drukreduceertoestellen, afsluiters en terugslagkleppen. Check meer info voor het complete aanbod.

Ten aanzien van de waterkwaliteit en en duurzaamheid van uw ketelinstallatie kunnen wij ontgassertanks, pompsets, waterbehandelingsproducten, spuiregelingen en andere zaken leveren om dit te monitoren en te optimaliseren.

Cal Trading levert tevens autoclaven, schoorstenen, warmtewisselaars en andere producten ten behoeve van uw ketelinstallatie.

Cal Trading is in het bezit van onderstaande certificaten

Cal Trading is al jaren als bedrijf VCA** gecertificeerd. Samen veilig werken.

Het kwaliteitsmanagement systeem ISO9001 is een begrip binnen onze organisatie.

Cal Trading is erkend installateur en beschikt over vakkennis.

Cal Trading is gecertificeerd voor het overnemen van markeringen van materialen.

Cal Trading is gecertifceerd voor het beoordelen van nieuwe veiligheden en herbeoordelen na revisie.