Warmwater Ketel

Type Superac - 93 tot 4.150 kWwarmwater ketel

De Superac warmwater ketel is van het type overdrukverbranding in monoblok uitvoering voor industrieel gebruik. De ketel heeft een werkdruk van 6 bar, op aanvraag 8 of 10 bar. De ketel is vervaardigd volgens de meest geavanceerde technieken en voorzien van een grote vlamomkeer stookbuis met gesloten watergekoelde achterwand. De ketel is uitgevoerd met vlampijpen. Dankzij de overdruk, ontwikkeld in de verbrandingskamer, worden de verbrandingsgassen teruggevoerd van de voorzijde, alwaar deze verbrandingsgassen via een verzamelkast door de vlampijpen worden gestuurd, naar het rookgas afvoerkanaal.

De Superac warmwater ketels functioneren met iedere moderne brandstof zoals: aardgas, propaangas of lichte olie.

Download tabel

_____________________________________________________________________________________________

Type Trinox - 1.165 tot 10.560 kWwarmwater ketel

De Trinox warmwater ketel is een drietreks ketel van het type overdrukverbranding in monoblok uitvoering. De ketel heeft een werkdruk van 5 bar, op aanvraag 6 of 8 bar. In de geheel watergekoelde vlamkeerkast worden de zeer hete rookgassen omgekeerd naar en door de vlampijpbundel van de 2e trek.
Hierna worden de rookgassen nogmaals omgekeerd en geleid door de vlampijpenbundel van de 3e trek. De technologie van de drietreks ketel vermindert de verblijfstijd van de verbrandinggassen in de hoge temperatuur gebieden, daardoor wordt de productie van NOx beperkt.

Dankzij de grote waterinhoud is de temperatuurregulering uitstekend.
De buizen in het hogere deel van de vuurgang geplaatst zijn volkomen geïsoleerd van de bemetseling die op het lagere deel van de ketel terecht kan komen.

De vermindering van de mechanische spanning op de vuurgang dankzij de lage thermische druk. De populariteit van deze ketel is te danken aan de betrouwbaarheid en de relatief eenvoudige bediening.

De Trinox ketel is universeel toepasbaar voor alle moderne brandstoffen.

Download tabel

______________________________________________________________________________________________

 

Type Prextherm T 3G - 1.200 tot 10.000 kWwarmwater ketel

De Prextherm T 3G warmwater ketel is van het type overdrukverbranding in monoblock uitvoering voor industrieel gebruik. De ketel is vervaardigd volgens de meest geavanceerde technieken en voorzien van een grote vlam-omkeer stookbuis met gesloten watergekoelde achterwand. De ketel is uitgevoerd met vlampijpen. Dankzij de overdruk, ontwikkeld in de verbrandingskamer, worden de verbrandingsgassen teruggevoerd van de voorzijde, alwaar deze verbrandingsgassen via een verzamelkast door de vlampijpen worden gestuurd, naar het rookgas afvoerkanaal.

De Prextherm T 3G warmwater ketels functioneren met iedere moderne brandstof zoals: aardgas, propaangas of lichte olie.

De Prextherm T 3G ketel is universeel toepasbaar voor alle moderne brandstoffen.

Download tabel

____________________________________________________________________________________________

Contact

Transportweg 50
2421 LS Nieuwkoop

T +31(0)172 574 668
F +31(0)172 574 762

Postbus 136
2420 AC Nieuwkoop

E info@caltrading.nl