Thermische Olieketel

Type Elicoil NO - 116 tot 5.800 kWThermische olieketel

De thermische olieketel Elicoil NO is een spiraalvormige pijpen-ketel met één of meerdere spiraal bundels. Een eenvoudige constructie met een door de tijd bewezen betrouwbaarheid. De unit is voorzien van een grote verbrandingskamer die door een scharnierbaar opgehangen deur toegankelijk is, waaraan, naar keuze een gas- of oliebrander wordt gemonteerd. Een goed rendement wordt verkregen door een volledige verbranding in de verbrandingskamer en daarna de verbrandingsgassen drie keer te keren, hetgeen tevens het gebruik van branders voorzien van een inrichting die het NOx verlagen mogelijk maakt.

Download tabel 

 

 

_____________________________________________________________________________________________

Thermische olieketel cal trading

Type ODE/C - 116 tot 5.800 kW

De thermische olieketel ODE/C is een ketel met spiraalvormige pijpen, uitgevoerd in één of meerdere spiraal bundels. Eenvoudige constructie met een door de tijd bewezen betrouwbaarheid. De unit is voorzien van een grote verbrandingskamer die door een scharnierbaar opgehangen deur toegankelijk is, waaraan, naar keuze een gas- of oliebrander wordt gemonteerd. Een goed rendement wordt verkregen door een volledige verbranding in de verbrandingskamer en daarna de verbrandingsgassen drie keer te keren, hetgeen tevens het gebruik van branders voorzien van een inrichting die het NOx verlagen mogelijk maakt.

Download tabel

_____________________________________________________________________________________________

Type FHF-P - 2.900 tot 11.630 kWThermische olieketel

De thermische olieketel type FHF-P is bedoeld voor “zwaar” industrieel gebruik.

Een paar kwaliteitseigenschappen zijn:

  • De ketel is buisvormig(verpakt) voor 11.630 kW (10.000.000 kcal/h) als output, met opgenomen luchtvoorverwarmer,
  • De geheel aan de oppervlakte gekoelde vuurgang, met een lage thermische lading voor een uitstekende verbranding (lager dan 400 kWm3, gemiddeld), gecompleteerd met een deur voor inspectie en schoonmaken aan de binnenkant.
  • De binnenkant is van roestvast staal, voor het opvangen van condensaat. Om een verlenging van de buisvormige structuur mogelijk te maken wordt het geheel ondersteund door een breed frame wat druk kan weerstaan.
  • Onder de buizenbundel zijn toegankelijke ruimtes om een groter volume van as-inzameling mogelijk te maken alvorens schoon te maken en om een betere toegang aan het schoonmaken van hulpmiddelen te geven. 

Download tabel

Contact

Transportweg 50
2421 LS Nieuwkoop

T +31(0)172 574 668
F +31(0)172 574 762

Postbus 136
2420 AC Nieuwkoop

E info@caltrading.nl